14 Şubat 2013 Perşembe

Revlon Matte Allık/002

Revlon Matte Allık kardeşimin yazın İngiltere'den gönderdiği hediyelerdendi. Rengi çok güzel olduğundan hemen denemek istedim. (Ben normalde alıp stoklamayı tercih ederim de, hemen kullanmam, öyle de çılgın özelliklerim vardır :D)
Revlon maalesef çok eskiden Türkiye'de bulunan bir marka idi, daha sonra Türkiye pazarından çekildiler. Neden olduğunu hala anlayamadım. Özellikle Boyner'den bu markadan çok alışveriş yapmıştım, ürünleri bitse de verdikleri promosyon makyaj çantaları, aynalar ve tırnak makası v.b. gibi şeyler hala duruyor. 
Revlon Matte / 002 allık pembe-şeftali arası bir tonda. Işıltı-sim içermiyor. Fakat sürdüğüm zaman sağlıklı bir canlılık, parlaklık, enerji katıyor yüzüme. Eğer dozunu ayarlayıp, doğru bir şekilde uygularsam utanmış gibi görünen yanaklarım oluyor :) Çok doğal bir görünüm veriyor. Kullanırken toz toz olmuyor. Solgun yüzüme verdiği canlılığı çok seviyorum.
4-5 saate kadar dayanıyor, hatta daha bile fazla. Yine de çalışanlar veya dışarıda gün boyu kalacaklar için 1 kere tazelemek gerekebilir. 
Bu allığın makeupalley puanı 4,2. Ödüllü bir ürün olduğu söyleniyor. (Bir kaç yabancı blogda okudum ama ne ödülü almış bilemedim :P ) 
Son zamanlardaki favorilerimden, sürekli bu allığa gidiyor elim. İngiltere Boots'ta 8 pounda satılıyor, 3 al 2 öde gibi bir kampanyadan alındı.
Sevgiler ♥♥♥

14 yorum:

  1. ben de revlonun takma kirpiğini ve mavi suyunu kullanıyorum canım çok memnunum bunun da rengi çok güzelmiş burada gördüğümü hatırlamıyorum güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen internette Revln ürünleri satanlar olabiliyor canım, onlara bir bakmak lazım. ya da yurtdışından dönenlerden istiycez :)

      Sil
  2. Ben de eskiden çok allık kullanırdım sonra nedense sürmedim bir ara sonrada unuttum gitti zaten:P İzlemeye aldım seni beklerim bende

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok solgunun allıksız yapamıyorum maalesef :( Ben bloguna baktım ama profilin kapalı imiş, gelemedim bu yüzden sana :(

      Sil
  3. rengi güzelmiş canım. keşke ülkemizde de gene olsa:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım, evet inşallah gelir :)

      Sil
  4. Rengi bende sevdim, önemli olan senin teninle uyumu. Bak bende yapıyorum onu canım, alıp hemen kullanmıyorum duruyorlar öyle sonra kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel canım, en sevdiğim ton. Ya ben de hevesle alıyorum ama saklamalık alıyorum, epey bir zaman sonra kullanıyorum :)

      Sil
  5. Ne kadar tatlı bir rengi varmış, sana yakıştığına eminim ^^

    YanıtlaSil
  6. Canım ben de alıp stoklayanlardandım eskiden ama artık kullanıyorum hepsini :) Rengi çok şekermiş, iyi günlerde sür. Öpüyorum çok :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben eskiden bu kadar stok yapmazdım, şimdi de alıyorum ama hepsini açmıyorum :( Çok teşekkürler canım:)

      Sil
  7. Oyy çok güzelmiş bu allık Sevdacım, güle güle kullan. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, çok severek kullanıyorum :)

      Sil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼