24 Şubat 2020 Pazartesi

Shebo Planners

Shebo Planners
Giderek dijitalleşen dünyaya rağmen hala kağıtla kalemle not almayı seven, kağıtlara, defterlere, renkli kalemlere, bantlara bayılanlar için bir tavsiyem var; Shebo Planners

Düzenli ajanda tutanlara her zaman hayran olmuşumdur. Benim sene başında başlayan ajanda tutma girişimim aralıklarla devam eder ama hiç düzenli olmazdı. Her sene başında da ısrarla yeni bir ajandaya başlarım :) Ama bu seneye kararlı başladım, o ajanda bu sene düzenli tutulacak :)


İsme özel kapağıyla ajanda tutmaya heveslendiren defterim. 
Shebo Planners defterler ve ajandalar, cep telefonları ve bilgisayarlara rağmen hayatını kağıt ve kalemle yazarak planlamayı sevenler için tasarlanmış kişiye özel ürünler. 

Shebo Planners
Shebo Planners isme özel defterler, ajandalar ve kupalar tasarlıyor. Defter ve ajandalar hem kapak hem de iç tasarım olarak sizin tercihlerinize, beğeninize uygun olarak yapılıyor. Çizgili, noktalı, kareli, günlük ya da haftalık ajanda şeklinde tercih yapabiliyorsunuz.

Shebo Planners da şu anda sadece günlük ve haftalık ajandalar olsa da çok yakında seyahat ajandası, yemek tarifi defterleri ve kitap günlükleri de yeni ürünler arasına eklenecek.

Sipariş vermek isterseniz Shebo Planners instagram adresinden dm yolu ile ya da sebnem@sheboplanners.com a mail atarak ulaşabilirsiniz.
Ödemeyi havale ile ya da iyzico güvenli alışveriş linki ile kredi kartı ile yapabiliyorsunuz.

Shebo Planners
Siz bu yazı okuduğunuzda ben çok uzaklarda, yeni şehrimde yeni bir hayata başlamış olacağım.  Shebo Planners defterim sayesinde 2 aydır notlar alarak organize ettiğim taşınma sürecim nihayet gerçekleşti. Doğduğumdan beri yaşadığım İstanbul'dan İzmir'e taşınma hayalim sonunda gerçek oldu. İzmir'e taşınmışken şimdiden yaz planlarımı da yapmaya başladım. Fotoğrafın teması daha okunacak çok kitap, gidilecek çok yer var. Not almaya devam :)
🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
Harika fotoğraflar paylaştığım instagram hesaplarımı takip ederseniz sevinirim;

16 yorum:

  1. Yaa çok tatlı bir ajanda. Bu yıl ajandalar çok pahalı olunca ben de almaktan vazgeçip sadece liste yapıyorum yapmam gerekenler hakkında önemli günler için de masa takvimi aldım. Böyle çok zormuş ama. Seneye pahalı olsa da bir ajanda şart

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeteneği ve zamanı olanlar bullet journal da yapabilir ben hiç beceremiyorum ama çok beğeniyorum. Ajanda iyi oluyor gerçekten.

      Sil
  2. aa saool bayılırım böyle şeysilereee :)

    YanıtlaSil
  3. Bu tarz ajandaları çok severim ben de :)

    YanıtlaSil
  4. keyifli ajandalamalar diyeyim :)
    bende 2 senedir kullanıyorum ajanda
    gerçekten planlı yaşamanın ve anları ölümsüzleştirmenin yegane yolu ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Ben her sene başlayıp yarım bırakıyorum. Bu sene yarım bırakmak yok :)

      Sil
  5. Bende Bullet Journal yaptım.Bu ajanda da çok güzel.Düzenli planlı olmak yaşam kaliteni arttırıyor adeta.Güzel günlerde kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin gibi yetenekli insanlar için bullet journal çok mantıklı. Ben beceremedim onu :) Teşekkür ederim.

      Sil
  6. Çok güzel ve tatlı bir ajanda hayırlısı olsun bakalım umarım izmir'de mutlu ve huzurlu olursunuz hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

      Sil
  7. Sucha a cute planner, looks great:*:) Regards

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼