27 Şubat 2017 Pazartesi

Banggood Wishlist'im

Banggood küresel müşteriler için uygun fiyatlı ve kaliteli ürünler satan bir e-ticaret sitesi. Yaşam ve hobi / eğlence için ihtiyacımız olan hemen her şey sitede satışta. Giyimden, çanta-ayakkabıya, hobi ürünlerinden elektronik eşyaya, takıdan güzellik ürünlerine bir çok ürün oldukça uygun fiyata satışta. 
Son dönemde ki ihtiyaçlarıma göre Banggood'dan bir wishlist oluşturdum. Bakalım listemde neler varmış;
Fotoğraf çekmeyi çok sevdiğimi biliyorsunuz. Bu tutkumu daha profesyonel bir aşamaya taşımaya karar verdim ve bir kursa başladım. Kursla birlikte de fotoğrafla ilgili aksesuarlar ilgi alanımda. Bu çantayı  (Banggood Canon - Nikon için Yağmur Geçirmez Çanta) çok beğendim. Favorim pembe olan :))

Bahar geliyor ve benim böyle ince ve uzun bir cekete ihtiyacım var. (Banggood Uzun Kollu Kazak/Ceket)

24 Şubat 2017 Cuma

Fenerbahçe Parkı / Romantika Cafe

Diğer illeri bilmiyorum ama İstanbul'da hava mis. Aynen bu postta gördüğünüz gibi, güneşli pırıl pırıl, açık bir alandasaysanız sıcacık bir hava var Şubat'ın son günlerinde. Bize de bu güzel havanın tadını çıkarmak düştü ve Fenerbahçe Parkı'na geldik yine.

Bir önce ki Benim Gözümden / Son Zamanlarda postum da yine buradan bahsetmiştim. Fenerbahçe İstanbul Anadolu yakasında Kadıköy'e bağlı bir semt. Deniz kenarında ki büyük parkı, çay bahçeleri ve restoranları ile genç - yaşlı ziyaretçi kitlesi var. Biz özellikle Annemle çıkacaksak burayı tercih ediyoruz, parkta uzun bir yürüyüş yapıyoruz, deniz kenarında uzun uzun oturup tadını çıkarıyoruz.  

20 Şubat 2017 Pazartesi

Absolution La Creme Du Teint (Organik BB Krem)

Fondötenlerden vazgeçemesem de BB ve CC kremler hafif yapısı nedeni ile son dönemlerde favorim. Absolution La Creme Du Teint (Organik BB Krem) ise tertemiz içeriği ile ilgimi çeken bir üründü. (%99,34 oranında doğal içerik / İçerikte yer alan bitkilerin %99,1'i organik tarım ile elde edilmiştir. Ecocert sertifikalıdır. Paraben, PEG, Fitalat, Parfüm ve Suni renklendirici içermez. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.)
En hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olan Absolution La Creme Du Teint (Organik BB Krem) 'in ambalajına bayıldım.  Ambalajda ayrıca bir kapak yok, üstteki kısımı çevirince pompalı bölüm çıkıyor. Genelde makyaj yaparken bb krem ya da fondötenlerimin kapağını açıp sonra kapakları nereye koyduğumu bulamayıp aradığım için tam bana göre diyebilirim.