16 Haziran 2016 Perşembe

Doğanın İçinden Gelen Mumlar; Candela Mum

Candela Mum
Bugün sizlere Candela Mum'dan  (Candela Candle) bahsetmek istiyorum. Candela Mum için doğanın içinden gelen mumlar diyebiliriz. 
"Doğa! Kusursuzlukla en basit maddeden son derece farklı şeyler yaratıyor, yarattığı her bir parçanın kendine has özellikleri, her bir durumun ayrı açıklaması var ama sonuçta hepsi birlikte bir bütünü oluşturuyorlar” diyor Goethe! Candela Mumlarının çıkış noktası ise bu bütünlük.



Doğanın içinden gelen kokulardan, doğa dostu pamuk fitili kullanılarak tasarlanan doğal soya mumlarının her aşaması el yapımı. Soyanın içine döküldüğü bakır kaplar, mumun konduğu keseler, uyarı etiketlerinin kesimi bile 😊
Bu sebeple de Candela Mum' (Candela Candle) ürünlerinin her biri, birbirinden minimal de olsa farklı ve size özel !
Candela Mum
Doğal malzemelerle tamamen el yapımı Candela Mumlar yüksek enerjiyle yapılıyor. ''Bu mumların insanların hayatlarındaki mutluluklarını, hüzünlerini, heyecanlarını aydınlatıyor olmaları bizim için büyük bir şans! Nasılsa hepimiz aynı olayları farklı dönemlerde yaşamıyor muyuz? Umarız en az hasarla hep güzel hikayeler oluştururuz.'' diyorlar üretirken
Mesela bu mumların beton kalıplarını kendileri yapıyorlar. Nesiller boyu bakırcılıkla uğraşmış usta ellerden çıkan özel yapım bakır ve pirinç kaplarda Akdeniz Havzası'ndan doğru zamanda, doğru yöntemle toplanan defne yağı ile yapılan Candela saf soya mumlar da doğal ürünleri sevenlerin tercih edeceklerinden.

Candela Mumlar nikelden pirince, bakırdan betona, camdan deniz kabuğuna, tenekeden bambuya ve geri dönüşümlü malzemelerden üretilmiş çeşit çeşit kaplarda sandal ağacından paçuliye, nar çiçeğinden lavantaya  15 farklı doğal esans ile oldukça geniş bir yelpazede satışa sunulmuş.

 


Kokulu mumları seviyoruz ama bir de koku sevmeyenler var. İşte Candela Mum onları da düşünmüş; kokusuz "NÜ" mumlar sadece soyanın ve ahşap fitilin tadını çıkarmak isteyenler için.
Özel günlerde daha kişisel hediye vermeyi sevenler için el yapımı  Candela Mumlar çok güzel bir seçenek. Babalar günü yaklaşırken babanız için Candela nikel mumlarının 15 farklı kokusundan seçim yaparak sevindirebilirsiniz. Küçük bir sır olarak ''Erkekler en çok sandal ağacı kokulu Candela Mumlara bayılıyorlar'' 
Ya da düğün-nişan-doğum günü v.s. gibi bir organizasyon planlıyorsanız aromaterapi serisi Candela Mumları bu mutlu gününüzde dağıtmak isterseniz özel isim çalışması için iletişime geçebilirsiniz.


Candela Mum  (Candela Candle) ile ilgili daha fazla bilgi sahibi olup ürünlerine göz atıp, satın almak isterseniz web sitesi, satış hesabı ve sosyal medya hesap bilgileri şöyle;
Candela Mum  (Candela Candle) Sopsy satış hesabı: candelacandle.sopsy.com/
Candela Mum  (Candela Candle) Facebook hesabı: facebook.com/candelamum
Candela Mum  (Candela Candle) instagram hesabı: instagram.com/candela.candle/
Candela Mum  (Candela Candle) twitter hesabı: twitter.com/candelacandles
Candela Mum  (Candela Candle) web sitesi henüz yapım aşamasında ama onu da ekleyelim;

10 Haziran 2016 Cuma

Harem's Zeytin ve Argan Yağlı Ayak Bakım Kremi

Harem's Zeytin ve Argan Yağlı Ayak Bakım Kremi
Harem's Zeytin ve Argan Yağlı Ayak Bakım Kreminin sert cildi yumuşatıp, uzun süreli nem verip, topuk derisinin çatlamasını önleme vaadi var. Harem's Ottoman topluma sağlık ve bitkisel ürünlerin kullanımını yerleştirmek için doğa bilincinin dengesi bozulmadan ve doğaya zarar vermeden kullandırmayı amaçlayan bir firma. Daha önce kullandığım ürünleri gibi bu kremde de yoğun bir bitkisel koku var. Çok rahatsız edici değil ama koku hassasiyeti olanların dikkatli kullanması gerekebilir. Kremin yapısı biraz yoğun ve sürüldüğü zaman kolay emilmiyor. Bir süre beyaz beyaz kalıyor ayakta. Ben de bu yüzden losyon kıvamında bir krem ile karıştırıp kullanıyorum, o zaman emilmesi daha rahat oluyor.

Harem's Zeytin ve Argan Yağlı Ayak Bakım Kremi
Firmanın ürünleri genel olarak güzel, yalnız ambalaj sorunu var. Yazılar 2-3 kullanımda silinmeye başlıyor. Ambalajlar biraz daha geliştirilebilir. Bu kremde de ambalaj sert ürün yapısı da yoğun olunca ürünün alınması çok zor oluyor. 
Krem vaatlerini yerine getiriyor, nemlendirmesi başarılı, sertleştirmeyi önlemeye faydası var. Markanın ürünlerine ulaşmak biraz zor, her yerde satılmıyor. Bazı aktarlarda, kuaför ve güzellik salonlarında bulmak mümkün ya da internetten alınabilir.
Daha önce kullanmış olduğum Harem's Ottoman ürünlerini okumak isterseniz linklere tık tık;

***PR ürünüdür.  Harem's Ottoman tarafından gönderilmiş olup objektif yorumlarımı içerir. 

5 Haziran 2016 Pazar

Harem's Ottoman Yosunlu Volkanik Kil Maskesi

Harem's Ottoman Yosunlu Volkanik Kil Maskesi
Harem's Ottoman topluma sağlık ve bitkisel ürünlerin kullanımını yerleştirmek için doğa bilincinin dengesi bozulmadan ve doğaya zarar vermeden kullandırmayı amaçlayan bir firma. Daha önce Harem's Ottoman Nar Özlü Vücut Kremini ve Harem's Ottoman Argan Yağlı Saç Serumunu kullanıp yorumlarımı yazmıştım.
Harem's Ottoman Yosunlu Volkanik Kil Maskesi
Cilt üzerinde ki ölü hücreleri derinlemesine temizleme, doğal peeling etkisi ile cildi canlandırma vaadi olan Harem's Ottoman Yosunlu Volkanik Kil Maskesi kil maskelerini benim gibi çok sevenler için vaatlerini yerine getiren bir maske. Gözenek temizleme, akne ve izlerini yok etme vaatleri de var. Yapısı biraz kalın, macun gibi. İlk zamanlar duştan sonra direkt bu hali ile yüzüme sürüyordum. aha sonra gül suyu ile karıştırıp sürmeyi denedim, böyle yapınca hem sürmesi daha kolay oluyor, hem de etkisini sevdim. Kil maskelerinin hassas ciltlerde kızarma, alerji gibi etkileri oluyor, gül suyuyla bende oluşan kızarıklık minimuma inmiş oldu.
Harem's Ottoman Yosunlu Volkanik Kil Maskesi
Ayrıca koku kavramı göreceli ama çok yoğun olmayan ve benim çok beğendiğim bir kokusu var. Yüzümde kuruyana kadar -15-20 dk. kadar- tutuyorum. Büyün kil maskeleri gibi temizlenmesi çok zor. Ben sünger yardımı ile temizliyorum. Sonrasında temizlenmiş, aydınlanmış bir cilt kalıyor geriye.
Kavanoz ambalajı aslında pek sevmiyorum, sürekli ürünü parmaklamak hoş olmuyor. Yanında minik bir spatula ile satılabilir diye düşünüyorum bu tar ürünler. Bir de markanın ürünlerine ulaşmak biraz zor, her yerde satılmıyor. Bazı aktarlarda, kuaför ve güzellik salonlarında satılıyor. Kil maskessi seviyorsanız kuaförlere ısrarla sorun derim.
***PR ürünüdür.  Harem's Ottoman tarafından gönderilmiş olup objektif yorumlarımı içerir. 

3 Haziran 2016 Cuma

China Glaze Lubu Heels Oje

China Glaze Lubu Heels Oje
China Glaze Lubu Heels ojeyi çok beğenirdim hep. Aslında kullananları görsem de şişesinde ki görünümü nedeni ile hep aklımda kırmızı oje içerisinde siyah pullar olarak kalmış. Aslında siyah oje içerisinde minik kırmızı simler. Tırnağıma ilk sürdüğüm de biraz hayal kırıklığına uğramadım değil. Güzel bir oje ama bence şişe de daha güzel ♥

China Glaze Lubu Heels Oje
Yansıtmak biraz zor oldu benim için China Glaze Lubu Heels Ojeyi. Aslında sürmesi biraz zor, tek katta su gibi incecik bir oje. Mutlaka 2. hatta 3. katı istiyor.
China Glaze Lubu Heels Oje
Çok çabuk kurumuyor, kuruyunca da mat ve pürüzlü görünüyor. Ayrıca maalesef çıkarırken tırnakları boyuyor. İlk sürdüğümde altına cila sürmemiştim ama mutlaka sürmek gerekiyor.
China Glaze Lubu Heels Oje
Görüntüsü çok güzel olsa da biraz uğraştırdığı için sadece çok vaktim varsa sürüyorum, benim için pratik bir oje değil maalesef.

2 Haziran 2016 Perşembe

Dünyanın en çok satan moda dergisi; ELLE

Dünyanın en çok satan, 1 numaralı moda ve kadın dergisi Elle 1945 yılında Fransa'da kurulmuştur ve dünyanın 46 ülkesinde 28 farklı dilde yayınlanmaktadır. Her ay moda, güzellik, sağlık ve eğlence konularında yayınları ile evlerimize, iş yerlerimize, hayatlarımıza konuk olmuştur.
 ELLE için 35 ülkede 20.000 kadınla yapılan ankette, kadınların yüzde 85’i Elle için “Favori dergim” ve “Moda konusundaki referansım” demiş. 
Özellikle moda, güzellik, ünlülerin stilleri ile öne çıkan Elle de her ay dopdolu bir içerik bizleri bekliyor. Astroloji, ilişkiler, kültür-sanat, yemek, gezi, konuları ile bizler eğlenceli bir zaman geçirip bir sonra ki ayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Özellikle gazetecilerin, kitapçıların raflarında ''acaba bu ay kapakta kim var? '' diye merak edip dergiyi aramak, aldıktan sonra bir kafede, evde, işyerinde merakla sayfalarını çevirip konular arasında kaybolmak çok keyifli. Yaz aylarında havuz kenarında ya da plajda bir şezlonga uzanıp okumak da iyi oluyor. Kendi adıma en boş vaktimde okumayı tercih ediyorum çünkü okurken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum. Bir bakıyorum saatlerdir dergiden ayrılamamışım :)
Elle dergisini çok sevdiğim için sosyal medya hesaplarını da mutlaka takip etmeye çalışıyorum. Dergiyi büyük bir heyecanla okuyup bitirdikten sonra sosyal medya hesaplarından bir sonra ki ayla ilgili ip uçlarını öğrenmeye çalışıyor, güzellik sırları, giyim ve moda ip uçları, ünlü stilleri, ilişkiler ile ilgili paylaşımlarını okumayı seviyorum. Ayrıca Elle web sayfasından günlük burç yorumlarını da okumayı seviyorum.
Ben kendi adıma dergileri de kitaplar gibi raflardan alıp kağıt kokusuyla birlikte okumayı çok seviyorum. Fakat teknoloji severler için Elle dergisinin tablette olduğunun da müjdesini vereyim. Elle tablet dergi App Store ve Google Play'de.

Elle dergisi alışkanlık yapar. Bir sonra ki sayısını sabırsızlıkla bekliyorum.

Mister Cupo İle Tanıştınız mı?

Mister Cupo
Mister CUPO birbirinden özel tasarım ve konseptlerde baskılı kupa bardaklar hazırlayan bir marka. Kendi hazır ürünlerinin dışında kişiye özel tasarımlar ile birey odaklı hizmet de sunuyorlar. Daha uzun ömür, daha kalıcı baskı için sadece porselen kupa bardaklar kullanıyorlar.
Şirketiniz için logo baskılı promosyon kupa bardaklar ya da kişiye özel baskılı bardaklar için mutlaka web sayfalarını inceleyin derim. Mister CUPO promosyon amaçlı kupa bardak üretimi ve toplu siparişlerde maliyet avantajı sunuyor.
Mister Cupo
 Binlerce çeşit  Mister CUPO ile her gün değişik bir konseptle kahve içmemiz mümkün. Ürün çeşitleri gerçekten çok fazla, ayrıca bir çok popüler kategoride CUPO sayısı günden güne artıyor. Ayrıca gündemi takip eden Küçük Prens, Game Of Thrones gibi modelleri bulmak da mümkün. The Beatles, Sherlock Holmes, Edgar Allan Poe gibi kategorilerde  özellikle sevenlerini memnun edecek kadar çok  CUPO var.
Bir de Mister CUPO 'nun web sitesini çok eğlenceli ve renkli buldum. Ürünlerin açıklamaları çok eğlenceli :) Müşteri odaklı ve samimi bir firmalar kendilerini belli ediyorlar hemen.
Mister Cupo
Kategoriler arasında Kitap Kurdu, Kahvesiz Asla ve Hayvanlar Alemi en ilgimi çekenler oldu. Özellikle I Love Animals CUPO'nun ''Seviyosan git mıncır bence'' açıklamasına bayıldım :)
Ayrıca önemli günlere (doğum günü, anneler günü, babalar günü vs) özel CUPO'lar da mevcut.
Mister Cupo
Kişiye özel kendinize ya da sevdiğiniz bir kişiye hediye etmek için isimli / fotoğraflı ürünler de alabiliyorsunuz. 
Ayrıca Kişiye Özel Portre Kupa ile İllüstratör Beril Tangünay’ın muhteşem portre çizimleri olan CUPO’larla sevdiklerinize çok özel hediyeler verebilirsiniz.
Nil Kupa / Mister Cupo
Nil Kupa'nın tasarladığı özel CUPO’lar... İsterseniz hazır bir Nil Kupa'da seçebiliyorsunuz isterseniz renk, kumaş, materyal seçerek, ekleterek CUPO’nuzu kişiselleştirebiliyorsunuz.
Mister CUPO çok yakında Gölge Atölye ile işbirliği yaparak stencil tasarımlı CUPO’ları satışa çıkaracak. Bu seride Türk sineması karakterlerinden, fenomenlere ve film repliklerine kadar 200’e yakın keyifli tasarım olacak. 
Ayrıca Mister CUPO sosyal sorumluluk olarak, her ay 2 öğrenciye http://twitter.com/askidanevar ile CUPO hediye ediyor. Sosyal Medya hesaplarında da ara ara sürpriz hediye kazanma şansı veriyor.
Mister CUPO'da 25 TL üzerine ücretsiz kargo ve kapıda ödeme seçeneği mevcut. 
Mister Cupo ile tanışmak için aşağıdaki linklere tık tık lütfen;

Mister Cupo facebook 
Mister Cupo twitter 
Mister Cupo instagram