1 Mart 2016 Salı

Revlon Colorstay 001 Blackest Black Likit Göz Kalemi

Aslında keçe uçlu kalemlere biraz önyargılıydım fakat son kullandığım 2 keçe uçlu kalemden memnun kalınca Revlon Colorstay Likit Göz Kalemini de denemek istedim.  Göz kalemlerine ve eyelinerlara ayrı bir ilgim var, genelde bir ürün bitirmeden yenisini açmam ama aldığım bütün göz kalemlerini hemen açıyor ve kullanıyorum. 
Revlon Colorstay Likit Göz Kaleminin 16 saat kalıcılık ve bulaşma yapmama gibi bir vaadi var. Daha önce Revlon markasından bir çok ürün kullandım ve genel olarak da memnun kaldım. Bu göz kalemini de markası nedeni ile tereddütsüz sepete attım.
Keçe ucu biraz kalın ve sert. İnce çizgiler için pek uygun değil. Sert fırçası hassas göz kapaklarına göre değil. Simsiyah değil ama yinede siyahlığını fena bulmadım fakat maalesef çok dayanıksız. Evet, sürünce sabitleniyor ve bulaşmıyor. Fakat sonrasında isterseniz su veya temizleyici bile kullanmadan sadece bir iki parmak darbesi ile nerede ise kalıntısız temizleyebilirsiniz. Zaten sürdükten bir kaç saat sonra da nasıl oluyorsa kayboluveriyor, ardında çok az bir iz bırakarak. 
Özellikle rujlarını ve fondötenlerini başarılı bulduğum Revlon'un  göz ürünlerinden şu ana kadar kullandıklarımı beğenemedim. Revlon Colorstay Likit Göz Kalemi de beğenmediğim ürünler arasında yerini aldı.
Blogda daha önce yazdığım Revlon yorumlarım için buradan 

***PR ürünüdür, objektif yorumlarımı içerir.