10 Kasım 2014 Pazartesi

Namet ile MSA'da #HakikiLezzetMutfakta Workshopu

Ağustos ayında katıldığım bir workshoptu, fakat o dönem yaşadığım yoğunluk ve haftalardır daha önce taslaklara attığım yazıları yayınlayıp yeni hiç yazı yazmamam -yazamamam- neticesinde yayınlamam bugünleri buldu. 
Şarküteri ve et sektörünün öncü markası Namet ile MSA'da yapılacak bir workshop davetini alınca hemen kabul ettim. Daha önce de başka bir workshop için gelmiştim ve çok sevmiştim. 
Şef Hakan Şen eşliğinde yemeklerimizi yapmaya başlıyoruz;
Mutfakta ben :)


Namet ile #HakikiLezzetMutfakta workshopuna Sevgili Sui ile katılmıştık. Benim biraz geç gitmem nedeni ile yanyana değil karşı karşıya olabildik maalesef :) Bu arada bu görseller ilk yemeğimizden; Mozerella Peynirine Sarılı Pesto Soslu Namet Pastırma. Burada pesto sos yapıyoruz. Pesto sosu ilk defa makarna haricinde bir yemekte denemiş olacağım bende. 
İlk yemeğimiz bitti. İkinci yemeğimiz olan Namet Sucuklu Kiş Loren (Quiche Lorraine)'e  geçiyoruz. 
Kiş yapımına devam. Arada da karşı sıramda olan Sui'ciğime poz veriyorum :)
Namet Sucuklu Kiş Loren de piştiğine göre sıradaki yemeğimize geçelim. Bu arada pişirdiğimiz yemeklerin tadına da bakıyoruz bir yandan.

Son yemeğimiz Namet Pastırma ve Kuru Domatesli Sos ile Parmesan Gnocci
Benim favorim kesinlikle Namet Pastırma ve Kuru Domatesli Sos ile Parmesan Gnocci oldu. Tadı şu an bile damağımda, bir ara yapmalıyım.
Davet için Namet ve MSA'ya çok teşekkür ediyorum. Geç yazdığım için de özürlerimi sunuyorum. 
Siz de Namet ile hazırladığınız tarifleri sosyal medyada #HakikiLezzetMutfakta hashtagi ile paylaşabilirsiniz.

Sosyal Medyada Namet;




 #hakikilezzetmutfakta 
                                                                        


8 yorum:

  1. Tarifleri alabiliriz :))
    Çok güzel görünüyorlar özelliklede Namet Pastırma ve Kuru Domatesli Sos ile Parmesan Gnocci çok iştah açıcı görünüyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tarifleri de ekleyeceğim o zaman sırası ile. Gnocci benim de favorimdi, inşallah evde de aynı lezzet de yapabilirim :)

      Sil
  2. Yine harika bir davet, yine sevda :) Bayılıyorum bu yazılarını okumayı. Tabi ben yeni yetme bir blogger, hiç böyle davetler almadığım için nasıl bir duygudur bilemiyorum fakat orda olsaydım kesinlikle tüm bunları yapamazdım eminim ki :) Ellerine sağlık, hepsi çok güzel görünüyor. Keyifle okudum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok teşekkürler :) Düzenli yazıp orjinal içerik girersen bir süre sonra sen de davetler almaya başlarsın. Her şeyin başı sabır ve düzenli yazmak. Umarım yakında bir davet de sen alırsın. Çok teşekkürler, beğenmene sevindim :)

      Sil
  3. Ben de gurme kontenjanından orda olsaydım iyiydi... :)

    YanıtlaSil
  4. Fotoğrafları görünce canım çekti yine gece gece :) Olsa da yesek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gnocci yapsan da yesek bir gün :)

      Sil

Yorum bıraktığınız için çok teşekkür ederim.
(Yorumlarınıza lütfen link eklemeyin, yorumlarınıza link eklediğinizde yayınlanmayacaktır. GFC hesaplarınıza bloglarınızı eklerseniz isminize tıkladığımızda bloglarınıza ulaşabiliyoruz.)